Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα

By | November 19, 2023

Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα

Εύκολη παρασκευή – συνταγή με κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα! Αντί για μουσκεμένα λαχανάκια Βρυξελλών, μπορείτε να απολαύσετε ψητά λαχανάκια Βρυξελλών χρησιμοποιώντας τη φριτέζα σας!

Αυτή η συνταγή για φριτέζα αέρα θα σας δείξει τον καλύτερο τρόπο να τηγανίζετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα σας σε περίπου 15 λεπτά μαγειρέματος!


Μπορείτε να τηγανίσετε στον αέρα τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας σκέτα ή να τα αλείψετε με καρυκεύματα (συνταγή παρακάτω) και να τα τηγανίσετε στον αέρα στην τελειότητα!

Συνταγή Air Fryer Frozen Sprouts BrusselsΣυνταγή Air Fryer Frozen Sprouts Brussels

Συνταγή Air Fryer Frozen Sprouts Brussels

Αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο να μαγειρέψετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα; Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις μετρήσεις μου για το καλύτερο καρύκευμα παρακάτω για τηγανητά στον αέρα λαχανάκια Βρυξελλών! Πιστέψτε με, αυτά τα λαχανικά έχουν πολύ καλύτερη γεύση τηγανισμένα στον αέρα από τα μουσκεμένα λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο μικροκυμάτων και πολύ πιο γρήγορα στην προετοιμασία παρά στο φούρνο!

Το υπέροχο με τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το καρύκευμα που θέλετε να προσθέσετε (ή δεν θέλετε να προσθέσετε), ώστε να έχετε νόστιμα τηγανητά στον αέρα λαχανάκια Βρυξελλών!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να διπλασιάσετε αυτή τη συνταγή γιατί είναι σούπερ εθιστικές και θα τις λατρέψουν όλοι!


Αυτή η συνταγή είναι χωρίς γλουτένη, vegan, χορτοφαγική, χωρίς σόγια και χωρίς ξηρούς καρπούς!

Πώς να φτιάξετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε μια φριτέζα αέραΠώς να φτιάξετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε μια φριτέζα αέρα
Τηγανητά στον αέρα λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και πάπρικα

Συστατικά

 • Κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών
 • Λάδι
 • Προαιρετικό καρύκευμα: Αλάτι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα (ή οποιοδήποτε άλλο καρύκευμα της επιλογής σας!)

Μετρήσεις στην κάρτα συνταγής παρακάτω!

Θέλετε φριτέζα αέρα; Μπορείτε να αγοράσετε αυτό που χρησιμοποιώ στο Amazon!


Μπορείτε επίσης να με παρακολουθήσετε στο YouTube να φτιάχνω κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα και άλλες συνταγές για φριτέζες!

Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέραΠαγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα

Πώς να φτιάξετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε μια φριτέζα αέρα

1. Για τραγανά, γευστικά, απανθρακωμένα λαχανάκια Βρυξελλών (τα αγαπημένα μου!), ξεκινήστε προθερμαίνοντας τη φριτέζα σας στους 400 βαθμούς F (ή 200 βαθμούς C) για περίπου 3 έως 5 λεπτά ή όποτε ολοκληρωθεί η προθέρμανση. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό επειδή οι περισσότερες φριτέζες δεν απαιτούν προθέρμανση, αλλά αυτό το βήμα βοηθά στην αύξηση της τραγανής/απανθρακωμένης γεύσης. Μπορείτε επίσης να προθερμάνετε και να προετοιμάσετε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας σε 1 λεπτό και να τα προσθέσετε στη φριτέζα αέρα όποτε τελειώσετε, αλείφοντάς τα με λάδι και/ή καρυκεύματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε 3-5 λεπτά.

2. Σε ένα μπολ του μίξερ, προσθέστε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών (μην ξεπαγώσετε) και αλείψτε με λάδι. Ανακατεύουμε να επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Αυτό βοηθά τα λαχανάκια Βρυξελλών να μην κολλήσουν στο εσωτερικό της φριτέζας αέρα.

3. Θέλετε ακατέργαστα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών; Παραλείψτε αυτό το βήμα. Αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα να προσθέσετε το καρύκευμα (αλάτι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα) και να ανακατέψετε καλά ώστε το καρύκευμα να είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένο.

4. Προσθέστε το στο δίσκο της φριτέζας σας και τηγανίστε στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς C) για περίπου 15 έως 20 λεπτά συνολικά ανάλογα με τη φριτέζα αέρα σας, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος (ή μέχρι να γίνει τραγανό). Απλά αποθηκεύστε τα μετά από 15 λεπτά και μαγειρέψτε λίγο ακόμα αν χρειαστεί.

Ορισμένες φριτέζες αέρα είναι πιο ισχυρές και μπορούν να μαγειρευτούν πιο γρήγορα, έτσι μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας μαγειρεμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε 15 λεπτά, ενώ βρήκα 20 λεπτά (αναποδογυρισμένα μέχρι τη μέση) για τη φριτέζα μου τέλεια για πολύ απανθρακωμένα και γευστικά λαχανάκια Βρυξελλών! Είναι καλύτερα να μαγειρεύετε για λιγότερη ώρα και να παρακολουθείτε πρώτα και μετά να προσθέτετε περισσότερο χρόνο αντί να το παραβράζετε. Και ορίστε! Απολαύστε το αμέσως όσο είναι ακόμα ζεστό!

Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέραΠαγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα
 • 2 φλιτζάνια κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών
 • 1 κουτάλι της σούπας λάδι
 • 1/4 κουταλάκι του γλυκού άλας προαιρετικά ή χρησιμοποιήστε άλλα μπαχαρικά της επιλογής σας
 • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου προαιρετικά ή χρησιμοποιήστε άλλα μπαχαρικά της επιλογής σας
 • 1/2 κουταλάκι του γλυκού άλλο καρύκευμα όπως πάπρικα ή καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
 • Για τραγανά, γευστικά, απανθρακωμένα λαχανάκια Βρυξελλών (τα αγαπημένα μου!), ξεκινήστε προθερμαίνοντας τη φριτέζα σας στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς Κελσίου) για περίπου 3 έως 5 λεπτά ή όποτε ολοκληρωθεί η προθέρμανση. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό επειδή οι περισσότερες φριτέζες δεν απαιτούν προθέρμανση, αλλά αυτό το βήμα βοηθά στην αύξηση της τραγανής/απανθρακωμένης γεύσης. Μπορείτε επίσης να προθερμάνετε και να προετοιμάσετε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας σε 1 λεπτό και να τα προσθέσετε στη φριτέζα αέρα όποτε τελειώσετε, αλείφοντάς τα με λάδι και/ή καρυκεύματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε 3-5 λεπτά.

 • Σε ένα μπολ του μίξερ, προσθέστε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών (μην ξεπαγώσετε) και αλείψτε με λάδι. Ανακατεύουμε να επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Αυτό βοηθά τα λαχανάκια Βρυξελλών να μην κολλήσουν στο εσωτερικό της φριτέζας αέρα.

 • Θέλετε ακατέργαστα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών; Παραλείψτε αυτό το βήμα. Αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα να προσθέσετε το καρύκευμα (αλάτι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα) και να ανακατέψετε καλά ώστε το καρύκευμα να είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένο.

 • Προσθέστε το στο δίσκο της φριτέζας σας και τηγανίστε στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς C) για περίπου 15 έως 20 λεπτά συνολικά ανάλογα με τη φριτέζα σας, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος (ή μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή τραγανότητα). Απλά αποθηκεύστε τα μετά από 15 λεπτά και μαγειρέψτε λίγο ακόμα αν χρειαστεί. Ορισμένες φριτέζες αέρα είναι πιο ισχυρές και μπορούν να μαγειρευτούν πιο γρήγορα, έτσι μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας μαγειρεμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε 15 λεπτά, ενώ βρήκα 20 λεπτά (αναποδογυρισμένα μέχρι τη μέση) για τη φριτέζα μου τέλεια για πολύ απανθρακωμένα και γευστικά λαχανάκια Βρυξελλών! Είναι καλύτερα να μαγειρεύετε για λιγότερη ώρα και να παρακολουθείτε πρώτα και μετά να προσθέτετε περισσότερο χρόνο αντί να το παραβράζετε. Και ορίστε! Απολαύστε το αμέσως όσο είναι ακόμα ζεστό!

Θερμίδες: 102χιλιοθερμίδες | Υδατάνθρακες: 8σολ | Πρωτεΐνη: 3σολ | Λίπος: 7σολ | Κορεσμένο λίπος: 1σολ | Πολυακόρεστα λιπαρά: 2σολ | Μονοακόρεστα λιπαρά: 4σολ | Ακόρεστα λίπη: 0,03σολ | Νάτριο: 313mg | Κάλιο: 351mg | Ινα: 3σολ | Ζάχαρη: 2σολ | Βιταμίνη Α: 664UI | Βιταμίνη C: 75mg | Ασβέστιο: 38mg | Σίδερο: 1mg

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VEGAN RECIPE INSPO; ΔΕΙΤΕ ΤΑ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *